Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:13 | 15/07/2024

Demà finalitza el termini de preinscripcions a les llars d'infants municipals

El termini de preinscripcions a les llars d'infants municipals de Viladecavalls finalitzarà demà divendres dia 11 de maig.

dijous 10 maig 2018

Les famílies que encara no hagin realitzat el tràmit de preinscripció dels seus infants ho podran fer durant el dia d'avui i demà divendres, de manera presencial a l'oficina d'atenció ciutadana en horari d'atenció al públic i de manera telemàtica des del catàleg de tràmits del web municipal.

Una vegada finalitzat el termini de preinscripcions, es procedirà a la publicació de les llistes baremades de sol·licituds el pròxim 22 de maig. Les famílies que vulguin presentar reclamacions a les relacions baremades ho podran fer del 23 al 25 de maig, dies en què també es realitzarà el sorteig del número de desempat.

La publicació de la relació definitiva de l'alumnat admès es penjarà a l'entrada de les llars d'infants i al web municipal el pròxim dia 1 de juny.

Així mateix, les famílies dels alumnes admesos pel curs 2018-2019 podran tramitar la matriculació a la llar d'infants assignada del 4 al 8 de juny, ambdós inclosos.

 

Podeu trobar més informació en el següent enllaç.