Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:58 | 12/07/2024

Desbrossament i neteja dels polígons industrials de Can Mitjans i La Bòbila

L'Ajuntament de Viladecavalls va procedir la setmana passada al desbrossament de vegetació i neteja dels polígons industrials de Can Mitjans i La Bòbila.

dilluns 20 novembre 2017

Aquestes actuacions s'estan realitzant després de detectar un increment considerable de la vegetació que començava a envair les voreres i vies dels polígons, així com una gran acumulació de deixalles provinents de l'incivisme que malauradament és freqüent en aquestes i altres zones del municipi.

 

Abans i després de la neteja a Can Mitjans

 

Els polígons industrials són una part important pel desenvolupament econòmic del nostre municipi i hem d'aconseguir que siguin el reflex d'una societat moderna i ordenada.

A més de les tasques de desbrossament, s'ha arranjat l'accés principal del polígon de La Bòbila amb la retirada de tres pilones que dificultaven l'entrada a les instal·lacions i la recol·locació i reforç d'un punt de llum que havia caigut.

 

La Bòbila

 

Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme i a respectar les instal·lacions dels polígons industrials per tal d'aconseguir, entre tots, millorar el seu manteniment, per reduir la despesa municipal que suposa realitzar una neteja extraordinària i sobretot, per garantir a les persones que treballen en els polígons industrials de Viladecavalls uns espais segurs, higiènics i dignes.