Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:28 | 13/07/2024

Desgranant la mirada. Taller en línia de fotografia i escriptura adreçat a dones

dimecres 07 octubre 2020

L’àrea d'Igualtat de l’Ajuntament de Viladecavalls amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza, el dimecres 14 d'octubre, un taller de fotografia i escriptura anomenat Desgranant la mirada.

L’activitat es farà en línia i té una durada de dues hores, les assistents treballaran en:

Desgranar la mirada que dirigim a nosaltres mateixes. Com ens mirem? Què s’amaga en la nostra mirada? Quins prejudicis o quins judicis de valor? Quins cànons de bellesa i quines expectatives heretades fan que aquesta mirada sigui dura o feridora?

A càrrec de l’Anna Rodríguez, fotògrafa i integradora social, i l’Íngrid Van Gerven, filòloga anglesa i neerlandesa, especialista en escriptura creativa i expressiva, combinem dos llenguatges creatius diferents amb el qual cadascuna de les facilitadores té un vincle especial: la fotografia i l’escriptura expressiva. A través de l’expressió creativa i el treball en grup crearan un espai de reflexió personal i col·lectiu d’aquells conceptes i mandats que s’amaguen en la imatge que tenim de nosaltres mateixes i que (conscientment i inconscientment) ens limiten.

No requereix cap experiència amb la fotografia o amb l’escriptura.

Les places són limitades i cal fer la inscripció a la biblioteca Pere Calders, telèfon: 93 734 18 02.

Un cop rebuda la inscripció es passarà l'enllaç per a poder accedir al taller en línia amb la plataforma Zoom.