Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:18 | 12/07/2024

Destrosses al local social de Sant Miquel de Guanteres valorades en més de 5.000 euros

Quan queda menys d'un mes perquè els veïns i les veïnes de Sant Miquel de Guanteres celebrin la seva festa major, els dies 26, 27 i 28 de juliol, el local social del barri va patir nombroses destrosses durant el passat cap de setmana, valorades en més de 5.000 euros.
Pèrgola malmesa
Pèrgola malmesa

dimecres 03 juliol 2019

Els actes vandàlics consten de la destrossa total del tendal de la pèrgola, el tall de dues canonades de canalitzacions d'aigua, la trencadissa del vidre d’un dels focus de l'enllumenat exterior, i s'ha fet malbé l’aparell d’aire condicionat. La reparació d'aquests desperfectes comportarà una despesa extraordinària considerable a l'ajuntament, és a dir, a tots els vilacavallencs i les vilacavallenques, i dificulta la realització de les tasques del dia a dia de la brigada municipal, suposant una alteració del servei que es presta a la ciutadania.

Des de l'Ajuntament volem mostrar el nostre rebuig a aquests actes vandàlics, expressar el nostre suport al veïnat de Sant Miquel de Guanteres i informar que hem iniciat els tràmits de denúncia d'aquestes destrosses.

Galeria d'Imatges

destrosses-smg-2.jpg
destrosses-smg-3.jpg
destrosses-smg-4.jpg