Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:27 | 14/07/2024

Detectada una incidència greu durant les inspeccions de les obres de reparació de la carretera de Sant Llorenç

Tècnics municipals van detectar desperfectes greus a la carretera de Sant Llorenç de Sant Miquel de Guanteres el passat divendres, durant una inspecció rutinària de les obres de reparació dels trams afectats pels aiguats del passat 15 de novembre.

dimecres 19 desembre 2018

Es tracta del tram de la carretera per on passa la riera, la qual ha anat arrossegant les terres que sostenen l’asfalt de la via, suposant un risc per la seguretat de les persones que hi circulen tant en vehicle com a peu.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha reforçat el tancament de l’àrea afectada amb cintes, malles i tanques tipus New Jersey per evitar que ningú pugui apropar-se a la zona, donat l’alt risc d’esfondrament del paviment. Ara mateix, un metre de gruix de paviment separa la part superior de la via d’uns deu metres de buit fins a tornar a tocar terra.

Gràcies a haver detectat aquest greu desperfecte a temps i el vigent tancament de la via en aquest tram pels treballs de reparació dels talussos que s’estava realitzant, s’han evitat possibles desgràcies. L’ajuntament destinarà tots els esforços tècnics i econòmics per resoldre aquesta incidència que perllongarà el termini previst d’obertura de la via en tres o quatre mesos.

Per la carretera de Sant Llorenç hi circulen cada dia turismes, camions de mercaderies, transport públic i escolar, per aquest motiu demanem la comprensió i col·laboració del veïnat afectat per aquestes obres.

 

Esquema de l'incidència

Esquema incidència Ctra. Sant Llorenç