Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:56 | 14/07/2024

Dia Internacional del Medi Ambient

divendres 05 juny 2020

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls refermem el nostre compromís amb els valors del Dia Mundial del Medi Ambient, i convidem als nostres conciutadans a gaudir del patrimoni natural del nostre poble, a posar-lo en valor, a estimar-lo, i a cuidar-lo amb respecte. Com es mereix.

Volem aprofitar per donar a conèixer algunes iniciatives de les entitats associades al municipi i centrades en la protecció del medi ambient i la sensibilització amb la lluita contra el canvi climàtic.

Ens aporten a reflexions ambientals sobre la crisi social, ecològica, econòmica i global, solucions que es basen en la natura i en la que poden contribuir a la reactivació econòmica i a la protecció social.

Compartim algunes propostes:

Diputació de Barcelona

Repassen les accions de la DIBA en el suport a les polítiques ambientals en els darrers 40 anys a través de 40 accions pel medi ambient i per l’emergència climàtica:

https://www.sostenible.cat

Challenges energètics casolans:

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona ofereixen aquest recurs relacionat amb la propera celebració de la setmana de l'energia ("continuem apostant per un món de colors. Digues la teva!:

https://www.diba.cat/es/web/xarxasost/challenges-des-de-casa

Consorci de Residus de la Comarca

Proposen un programa d'activitats virtuals per a la ciutadania. Des de Residus Vallès s’han adaptat les activitats de commemoració al format virtual i s’ofereix un programa d’activitats al llarg de tota la setmana per endinsar-nos a la natura sense sortir de casa. Per això, es farà cada dia, de dilluns a divendres, a les 5 de la tarda, un taller o activitat online amb una temàtica relacionada amb la gestió dels residus, la reutilització, o el reciclatge:

http://www.residusvalles.cat

Generalitat de Catalunya

Enguany, sota el lema: L’hora de la natura, organitzen diversos actes durant tota la setmana:

http://mediambient.gencat.cat/