Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:47 | 23/07/2024

Dissabte de Carnaval a Viladecavalls

Viladecavalls celebrarà el Carnaval el pròxim dissabte 17 de febrer en el nucli urbà amb la Rua de Carnestoltes, el concurs de disfresses i el posterior sopar i ball popular al pavelló municipal.

dimarts 13 febrer 2018

Una desena de comparses iniciaran la rua a la plaça de la Creueta, cap a les 17.30 hores de dissabte, encapçalada per la carrossa del Rei Carnestoltes que enguany anirà a càrrec de la colla Bastim.Tipsfinsaquí, comparsa guanyadora de la passada edició.

Les comparses de Terrassa Arte & Dance, Drunitas, Ja som algú i Al Compas s'uniran a les colles locals per marxar totes juntes pels carrers de Viladecavalls fins a aturar-se davant l'Ajuntament on realitzaran les seves performances i coreografies amb l'objectiu d'engrescar el públic i seduir el jurat que decidirà les comparses guanyadores del 2018.

 

Sopar popular al pavelló municipal

El pavelló municipal es guarnirà de festa per acollir, un any més, el sopar de Carnestoltes, un acte que aplega els veïns i veïnes del municipi en un ambient de festa, germanor i disbauxa.

Les persones que no van adquirir el tiquet pel sopar ahir dilluns tenen temps fins avui dimarts adreçant-se a l'ajuntament de 10.00 a 13.00 hores o de 15.00 a 20.00 hores en el Centre Cívic Paco Cano.

 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls us convidem a participar en la festivitat de Carnestoltes amb alegria i energia sense oblidar el civisme i el respecte per les persones i per la vila.