Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:30 | 25/07/2024

Dissabte de Jazz a la vila amb el concert de White Pepper i la Jazz Band Viladecavalls de l'EMM Pau Casals

L'Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat per demà dissabte 17 de març un Concert-Vermut amb les actuacions de la Jazz Band Viladecavalls de l'EMM Pau Casals i el concert de Nito Figueres & Laura Simó, emmarcat en el 37è Festival de Jazz Terrassa, a partir de les 11.30 hores a la plaça de la Masia de Can Turu. L'acte és gratuït i obert a tota la ciutadania.

divendres 16 març 2018

La jornada musical començarà a les 11.30 hores amb l'actuació de la Jazz Band Viladecavalls, formada per una quinzena d'alumnes de l'Escola de Música Municipal Pau Casals sota la direcció del Pol Padrós.

Aquesta agrupació musical tocarà amb molta força després de l'èxit de la seva participació en l'espai JazzJove Non Stop del Festival de Jazz de Terrassa en la Nova Jazz Cava el passat 11 de març.

Després d'escoltar la Jazz Band Viladecavalls, els assistents podran gaudir del concert emmarcat dins de la programació del 37è Festival de Jazz de Terrassa, a càrrec de Nito Figueras i Laura Simó White Pepper que presentaran el seu nou disc en homenatge als Beatles.

Així doncs, us convidem a participar d'aquest matí de dissabte de Jazz a Viladecavalls amb un concert de primer nivell internacional i mostrar el vostre suport als alumnes de l'Escola de Música Municipal Pau Casals perquè continuïn treballant amb esforç i il·lusió.