Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:13 | 13/07/2024

Distribució de butlletes participatives per la consulta sobre la construcció d’un nou equipament sociocultural a la plaça Roc Blanc de Can trias

dimarts 28 gener 2020

Durant el dia d’avui els veïns i veïnes del barri de Can Trias rebran al seu domicili una butlleta d’informació que també podran utilitzar per votar a la consulta de construir un nou equipament sociocultural a la plaça Roc Blanc de Can Trias.

Com es va explicar a la passada edició de la revista municipal Vilactiva, davant les opinions polaritzades sobre aquesta qüestió, l’actual equip de govern va endegar un procés consultiu per conèixer la voluntat majoritària que será recolzada en tot moment pel consistori.

Des de l’Ajuntament s’encoratja a la ciutadania de Can Trias a formar part d’aquest procés participatiu per determinar la construcció d’un nou equipament sociocultural. L’objectiu del projecte és oferir un espai obert i diàfan per a les associacions de veïns i veïnes, culturals i d’altres. Així mateix, disposar d’un espai de magatzem per a la Festa Major i altres esdeveniments culturals del barri. La seva construcció permetria també la reordenació de l’espai exterior des del qual s'accediria, així com una reestructuració de l’actual Centre Cívic Paco Cano, a través del qual es podrien oferir nous serveis, com un espai per a gent gran amb menjador.

Al butlletí s’explica en què consisteix el procés participatiu, les opcions de vot i com participar. Consta d’una part retallable per tal de poder introduir el vot a l’urna que trobaran durant el període del 3 al 16 de febrer al Centre Cívic Paco Cano.

Es disposa de la possibilitat de votar online a la pàgina web: https://consulta.viladecavalls.cat a on també es pot consultar tota la informació.

En el cas dels domicilis que tinguin més d’un membre per votar, trobaran butlletes al mateix Centre Cívic.