Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:00 | 24/07/2024

Diversos exemplars de ratpenat nien en una de les caixes niu instal·lades per a la lluita contra el mosquit tigre

En el marc de les accions que l’Ajuntament de Viladecavalls està realitzant per lluitar contra el mosquit tigre, el passat dijous 13 de maig, es va procedir a la col·locació 5 nius d’oreneta i una caixa niu múltiple, amb 4 compartiments cadascuna, per a falzies, unes espècies que contribueixen a eliminar insectes molestos per les persones i l’agricultura, entre els que s’hi troben els mosquits.

dijous 20 maig 2021

Les caixes niu es van instal·lar en diversos punts del municipi: en el Castell de Sant Miquel de Guanteres i en el seu aparcament, en el Centre Cívic Paco Cano i la llar d’infants municipal de Can Trias, i a Can Turu.

Així mateix, es van revisar els nius de ratpenats del carrer Torrent, els quals han estat colonitzats per aus, i es va optar per no manipular-los. La bona notícia és que sí que s’han detectat exemplars de ratpenat en una de les caixes niu instal·lades en una finca privada, la qual va ser inspeccionada amb presència de la persona propietària. Aquesta troballa és molt positiva donat que aquesta espècie és molt efectiva en la lluita contra el mosquit tigre.

Galeria d'Imatges

caixa-niu-aparcament-castell.png
caixa-niu-llarinfants-cantrias.png
caixa-niu-ccpc.png
caixa-niu-canturu.png