Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:16 | 16/07/2024

Dol a l’Ajuntament de Viladecavalls i minut de silenci per les víctimes del COVID19

dimecres 27 maig 2020

El Govern Espanyol va aprovar, ahir 26 de maig, la declaració de dol oficial a tot el país, en record a les víctimes a causa de la pandèmia Covid-19.
El dol s'estableix d’una durada de deu dies, des de les 00:00 hores d’avui dimecres 27 de maig, fins a les 00:00 hores de dissabte 6 de juny de 2020.
Alhora es convoca, per avui dimecres 27 a les 12:00 h, un minut de silenci per a totes les persones mortes per aquesta pandèmia i guardar per sempre en la seva memòria el record i el respecte de tots.

L'Ajuntament de Viladecavalls s’adhereix al decret de dol oficial amb les banderes oficials ubicades al balcó de l’edifici consistorial onejant a mig pal, i fa una crida a tota la ciutadania que es vulgui sumar a la convocatòria del minut de silenci. Es prega que, per motius de seguretat i prevenció, ho facin de manera simbòlica, aturant-se un minut des del lloc on siguin a les 12 en punt del migdia: a casa, a la feina, al mercat, etc.
Amb aquest gest, el consistori ret homenatge a totes les persones difuntes a causa del Coronavirus i transmet solidaritat amb les seves famílies i cercles de persones més properes, que han viscut i viuen el seu dol en unes circumstàncies especialment dramàtiques.