Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:29 | 25/07/2024

Dues tècniques itinerants del Consell Comarcal reforcen el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Viladecavalls

L'Ajuntament de Viladecavalls s'acull un any més al programa "Cartera de Serveis itinerants" del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que ha atorgat un ajut de 3.400 euros a l'ajuntament per fer front als costos de contractació de dues tècniques itinerants que reforcen els serveis d'orientació laboral i prospecció d'empreses del municipi.

dimecres 16 gener 2019

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació Municipal ha incorporat aquest 2019 dues tècniques itinerants per reforçar el servei d'orientació i inserció laboral i de prospecció, dinamització i competitivitat d'empreses. D'aquesta manera, es dóna continuitat al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecavalls i el Consell Comarcal del Vallès Occidental per al desenvolupament de la cartera de serveis territorials itinerants 2019.

En aquest sentit, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha atorgat 3.400 euros per cobrir el 14.16% dels costos de contractació de les dues tècniques itinerants.

Una de les tècniques durà a terme tasques d'orientació professional, suport a l'espai de recerca de feina i coordinació del Servei d'Ocupació, mentre que l'altra dinamitzarà el teixit empresarial del municipi donant suport al Servei de Promoció Econòmica en l'àmbit de la gestió d'informació, la col·laboració en el disseny i organització d'esdeveniments i tasques de coordinació del servei, entre altres.

La tècnica d'orientació i inserció laboral presta servei els dilluns en horari de 9.00 a 14.00 hores al Centre Cívic Paco Cano i els dijous acompanya els usuaris en les tasques d'inscripció i actualitacions de la borsa de treball a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, en horari de 9.00 a 11.00 hores, i al centre cívic, en horari de 12.00 a 14.00 hores. Els dimarts cada quinze dies realitzarà tasques de coordinació i gestió interna. Pel que fa a la tècnica del servei de prospecció dinamització i competitivitat d'empreses, prestarà serveis els dimarts cada quinze dies.