Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:35 | 12/07/2024

El 25 de juny s’inicia el període de sol·licitud d’ajuts per als casals d’estiu i per al transport adaptat

En total, l’Ajuntament de Viladecavalls destinarà 7.500 euros en el marc d’aquestes subvencions.

divendres 21 juny 2019

Amb l’objectiu d’afavorir l’accés i la participació en activitats de lleure en el període de vacances escolars dels infants empadronats al municipi d’entre 3 i 16 anys, l’Ajuntament destina enguany 3.000 euros a les subvencions per als casals d’estiu.

El termini per a la presentació d’aquestes sol·licituds va del 25 de juny al 7 de juliol, ambdós inclosos. La documentació necessària per tramitar els ajuts es podrà trobar a l'oficina de registre en horari d’atenció al públic i en el catàleg de tràmits del web municipal a partir del 25 de juny.

L'objecte d'aquest ajut és el de fomentar la igualtat d'oportunitats dels infants i adolescents per participar en activitats de lleure durant les vacances escolars, independentment de la seva situació familiar, alhora que es fomenta l'educació en el lleure i es dóna suport a les entitats socials.

Pel que fa a les subvencions per al transport adaptat, el termini comença també el 25 de juny i finalitza el 8 de juliol. En aquesta ocasió, poden demanar els ajuts les persones amb diversitat funcional majors de 18 anys o gent gran amb mobilitat reduïda empadronades a Viladecavalls, i que necessitin acompanyament a l'hora d'accedir als serveis socials especialitzats en atenció diürna, com són els centres ocupacionals o els centres de dia per a gent gran públics de Viladecavalls i voltants.

Com en el cas de les subvencions per als casals d’estiu, els requisits i la documentació necessària per a la sol·licitud d’ajuts de transport adaptat es podrà consultar a partir del dia 25 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i al catàleg de tràmits. L’import total que l’Ajuntament destina a aquest concepte és de 4.500 euros.