Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:21 | 25/07/2024

El Batxillerat d’Arts Escèniques de l’INS Viladecavalls recorden l’Holocaust

El 26 de gener, a les 21.00 hores, els alumnes de batxillerat d´Arts Escèniques de l’institut de Viladecavalls i els estudiants del CEM-Escola de Música grau professional de Terrassa interpretaran al Teatre Principal de Terrassa, l’obra “Els trens de la memòria”.

dimarts 24 gener 2017

Un espectacle en homenatge a les víctimes de l’Holocaust, on la música en directe, el teatre, les imatges i la dansa,  mostren aquests fets històrics que no s’han d’oblidar.

L’acte, que forma part d’un seguit d’activitats promogudes amb motiu del Dia Internacional en Record de les Víctimes de l’Holocaust, es tornarà a representar el dia 27 a les 10.00 hores. En aquesta ocasió, el públic estarà format per estudiants d’altres centres educatius, que també intervindran llegint un escrit en representació d’un dels col·lectius de víctimes del nacionalsocialisme o d’altres genocidis i deixaran a l’escenari un objecte que evoqui la memòria de totes aquestes persones. D’aquesta manera, faran present les seves memòries a fi que les generacions actuals les preservin.