Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:05 | 15/07/2024

El Camí de Can Sanahuja es fa més segur per al pas de vianants

Actualment, es treballa en la col·locació de quatre passos de vianants elevats que permetran reduir la velocitat del trànsit rodat

dimecres 05 juliol 2023

Amb la voluntat de millorar la mobilitat al municipi i d’incrementar la seguretat viària, aquests dies es treballa en la instal·lació d’elements reductors al Camí de Can Sanahuja. En concret s’estan eliminant els elements de cautxú que hi trobàvem fins al moment i s’estan instal·lant quatre reductors amb asfaltatge que serviran com a passos de vianants elevats. D’aquesta manera es facilita el trànsit de persones alhora que es garanteix una menor velocitat del trànsit rodat a la zona. Els treballs es completen amb la col·locació prèvia d’embornals per a afavorir la circulació de les aigües pluvials i amb la senyalització lluminosa del pas de vianants.

Restriccions de trànsit

Mentre es desenvolupen les obres el trànsit del Camí de Can Sanahuja resta tancat, excepte per al pas del bus, els dies 4 i 5 de juliol. Per a facilitar l’accés i la sortida de Can Turu el trànsit es desvia a través de l’avinguda Lluís Ristol i del carrer de l’Era que passa a ser puntualment de doble sentit.