Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:37 | 15/07/2024

El Camí de l’Estació serà més segur gràcies a passos elevats de vianants

L’Ajuntament aposta per reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquesta via i per construir un camí segur i practicable

dimecres 08 maig 2019

L’Ajuntament de Viladecavalls treballa per millorar l’accessibilitat per a vianants a la zona del Camí de l’Estació i l’accés a la urbanització de Can Corbera. En aquesta línia, avui 8 de maig, s’inicien les feines per millorar el tram concret entre l’estació de Viladecavalls i la parada “Can Corbera” de l’autobús regular de línia, que actualment no disposa d’un recorregut per a vianants practicable i segur.

Des d’aquesta setmana, es treballarà en la instal·lació de dos passos elevats de vianants per donar resposta a les necessitats de la ciutadania. En primer lloc, es duu a terme la construcció d’un camí practicable per a vianants amb seguretat. A més de posar aquests passos, també es reforçarà la senyalització viària al carrer per recordar els límits de velocitat del carrer i l’existència de zones de creuament de vianants. I en segon lloc, també es pretén reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquesta via.

Des del consistori es vol aconseguir d’aquesta manera un camí segur i garantir la integritat dels vianants que vagin des de la parada de l’autobús “Can Corbera”, al Camí de l’Estació, fins a l’estació de tren, i viceversa. Amb la instal·lació d’elements reductors de velocitat a diferents carrers del poble i la col·locació de passos de vianants, s’aconsegueix la pacificació del trànsit rodat i es garanteix la seguretat de les persones.