Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:55 | 14/07/2024

El CAP Ernest Lluch es manté obert a l'agost fins a les 15h

La negociació duta a terme per l'equip de govern ha aconseguit que per segon any consecutiu el centre no es tanqui a l’agost, a més d’ampliar l’horari d’atenció en una hora respecte a l’any anterior .

dilluns 20 juliol 2015

Aquest fet suposa donar continuïtat al servei durant les vacances d’estiu i a l’hora millorar les condicions de l’acord iniciat l’estiu de l’any passat entre Ajuntament de Viladecavalls, la Direcció del Sector Sanitari del Vallès, Mútua Terrassa i el Director del CAP Ernest Lluch, per restablir el servei d'estiu del CAP Ernest Lluch després que els estius de 2011 i 2012, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya tanqués el Centre d'Atenció Primària des de finals de juliol fins a mitjans de setembre.

L'equip de govern vol expressar la seva satisfacció pel fet que suposa donar continuïtat a aquest acord i manifesta que és la nostra obligació vetllar per l'accessibilitat de l'assistència sanitària pública a Viladecavalls per a què els nostres veïns no es quedin desatesos en cap moment.

Horari d’estiu al centre d’atenció primària viladecavalls

Del 3 d’agost al 10 de setembre, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Can Trias restarà obert tots els dies laborables en horari de 9 a 15 h. Divendres 11 de setembre no hi haurà servei durant tot el dia.

D’altra banda, del 31 de juliol al 10 de setembre el Consultori Mèdic Viladecavalls oferirà servei de 9 a 14h. Divendres 11 de setembre no hi haurà servei durant tot el dia.

Els ciutadans i ciutadanes que necessitin atenció  quan el centre estigui tancat podran adreçar-se del 3 al 31 d’agost al CAP Rambla (Rbla d’Egara, 386. Terrassa) en l’horari d’atenció (de dilluns a divendres, de 15 a 20 h, i dissabte i festius de 9 a 20 h). A partir de l’1 de setembre i fins al dia 13 l’atenció urgent es realitzarà els dies laborables al CAP Oest (Av. Àngel Sallent 171. Terrassa) de 15 a 20h, i dissabtes, diumenges i festius al CAP Rambla, de 9a 20h.