Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:59 | 13/07/2024

El Carnestoltes 2016 va omplir Can Trias de disfresses

Multitud de veïns i veïnes del municipi van gaudir dissabte passat de la celebració del Carnestoltes a Can Trias.

dilluns 08 febrer 2016

La rua va sortir a les 17h des del Centre Cívic Paco Cano i va seguir el recorregut previst per diversos carrers del barri de Can Trias. El temps va acompanyar en tot moment i va permetre que la jornada se celebrés amb total normalitat. En acabar es va oferir a tothom xocolata ben calenta i es va realitzar el tradicional concurs de disfresses amb un sorteig de regals entre tots els participants de la rua, aquest últim gràcies a la col·laboració dels comerços del barri que es van implicar en tot l’esdeveniment.

La gresca va continuar més tard al Centre Cívic Paco Cano on va tenir lloc el sopar popular amb ball inclòs i que es va allargar fins ben entrada la matinada.

El Carnestoltes organitzat per la Comissió de Festes de Can Trias, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls, va ser tot un èxit de participació  de grans i petits que van poder gaudir d’una gran jornada festiva.

Si encara teniu més ganes de gresca, no ho oblideu, us esperem el proper dissabte 13 de febrer al Carnestoltes de Viladecavalls.

Podeu veure el reportatge fotogràfic complert al perfil de Facebook de l’Ajuntament de Viladecavalls.