Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:09 | 13/07/2024

El cartell de la Marta Ramos Puigdellívol serà la imatge de la Festa Major 2018 de Viladecavalls

L'Ajuntament de Viladecavalls ha donat a conèixer el cartell guanyador del concurs en el qual s'escull la imatge que representarà la festa major d'estiu. L'autora guanyadora ha estat la Marta Ramos Puigdellívol, amb una il·lustració amb la vila, Montserrat i motius de festa com a elements predominants.

divendres 22 juny 2018

L'elecció del cartell de la Festa Major 2018 de Viladecavalls s'ha dut a terme per votació popular. Les persones que han volgut participar en la votació van emetre el seu vot els dies 14 i 15 de juny a la Biblioteca Pere Calders, on van estar exposats els cartells presentats. 


El cartell guanyador d'enguany és obra de la Marta Ramos Puigdellívol, veïna de Viladecavalls des de fa més de 20 anys i responsable del departament creatiu d'una de les firmes de complements més importants del territori nacional. Amb aquest treball, la Marta ha volgut expressar el fort vincle que té amb el poble donant-li tot el protagonisme, amb una imatge de la vila festiva. El programa d'activitats, la cartelleria i els elements promocionals en mitjans digitals d'enguany portaran aquesta imatge. 


Des de l'Ajuntament felicitem a la Marta i agraïm a totes les persones que han participat en el concurs.