Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:10 | 25/07/2024

El Catlab va celebrar el seu 10è aniversari amb una jornada científica al Parc Logístic de Salut de Viladecavalls

El laboratori d'anàlisis clíniques CATLAB va organitzar una jornada científica sobre genètica al Parc Logístic de Salut de Viladecavalls per commemorar el seu 10è aniversari, el passat dijous 7 de juny.

dimarts 12 juny 2018

La jornada científica, amb el títol "Genètica: del laboratori a la pràctica clínica", es va centrar en l'aplicació de les eines de la genètica al maneig dels pacients.

La Dra. Imma Caballé, directora de Catlab i Presidenta de la Societat Espanyola de Medicina de Laboratori va ser l'encarregada d'inaugurar la jornada, donant pas a les conferències de tres personalitats de la comunitat científica, com són la Dra. Anna Veiga, biòloga i directora d'R+D de servei de Medicina de Reproducció de Dexeus Salut de la Dona, la Dra. Clara Serra, assessora de la Unitat de Genètica Clínica i Biologia Molecular de l’Hospital Vall d’Hebron i el Dr. Manel Esteller, director d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL.

A l'acte hi van assistir en representació de l'Ajuntament de Viladecavalls, l'Alcaldessa, Cesca Berenguer i el Regidor de Salut, Jesús Porres.

Cesca Berenguer, junt amb el president del Consell d'Administració de Catlab, van dur a terme l'acte de cloenda en el qual van remarcar la feina realitzada, d'ençà de la seva creació el passat 2008 amb la integració dels laboratoris del Consorci Sanitari de Terrassa i Mútua de Terrassa, com ara haver consolidat el model territorial integrat d’anàlisis clíniques.