Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:58 | 24/07/2024

El Christian Sabater Marquez guanya amb el seu equip el campionat estatal de robòtica VEX Robotics Competition

El Christian Sabater Marquez, veí de Viladecavalls de 16 anys i alumne de l’escola Vedruna Vall de Terrassa ha guanyat l’excel·lencia nacional del certamen VEX Robotics Competition, amb el seu equip Skyliners, van rebre el reconeixement de forma presencial a la Sala d'Actes de l'escola d'Enginyers de Barcelona, situada al campus de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), el passat 27 de febrer.

dijous 10 març 2022

La prova consistia a muntar un robot programable i dirigible, per part dels integrants de l’equip, en el qual cadascú t’he assignat un rol El Christian és el mecànic i estrategi en fer-lo funcionar correctament.  A més de les seves funcions tècniques, el Christian s’ha encarregat de dissenyar la dessuadora de l’equip. 

Aquesta fita permetrà que el Christian i el seu equip viatgin a Dallas, Estats Units, el 7 de maig, per intentar guanyar el mundial competint durant 5 dies amb altres equips finalistes de 45 països. En l’actualitat cerquen patrocinadors per finançar el transport i l’estada a la seu de la final.   

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls donem l’enhorabona al Christian  i desitgem molta sort per la final del mundial.