Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:55 | 24/07/2024

El Club de Bàsquet Viladecavalls torna a Tercera Catalana

El Club de Bàsquet Viladecavalls tornarà a jugar l'any vinent a Tercera Catalana després que la Federació així ho comuniqués al club el passat dimecres 12 de juliol.

dimarts 18 juliol 2017

L'equip sub-25, entrenat per Pedro Argachal, va aconseguir classificar-se com a segon de grup en la passada temporada i per aquest motiu, el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Bàsquet, que elabora un llistat amb aquells clubs que mereixen un ascens pel seu treball durant l'any, ha proposat la plaça a Tercera Catalana al club de Viladecavalls.

L'ascens de categoria s'ha valorat prèviament amb la direcció i l'equip tècnic que ha decidit acceptar aquesta opció i avançar un any el nou projecte esportiu, previst inicialment per la temporada 2018-2019. Així, l'equip sub-25 esdevé el Senior A i l'actual  equip Senior es converteix en el Senior B del club de bàsquet. L'equip de tercera passarà a ser entrenat per en Dani Bleda i l'objectiu per la temporada 2017-2018 serà la de treballar per a mantenir la categoria.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls celebrem aquesta nova fita de l'esport local i felicitem al club per aquesta bona notícia tot desitjant molts èxits a Tercera Catalana.