Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:16 | 25/07/2024

El consell d’alcaldes i alcaldesses del vallès occidental reclama a les companyies de gas i llum que garanteixin el subministrament a les famílies sense recursos

Ahir al matí, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, es va reunir el Consell d’Alcaldes, format pels alcaldes dels 23 municipis de la Comarca. L’Ordre del dia es va centrar en la dificultat davant la manca de compromís de les companyies subministradores, en relació a la proposta comarcal de crear un fons social per lluitar en contra de la pobresa energètica.

dijous 22 setembre 2016

En aquest aspecte, l’Ajuntament de Viladecavalls no només vetlla per les persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat, sinó que continua treballant per a què  les empreses subministradores de gas i llum, ofereixin un sistema d’ajuts socials per a afrontar la pobresa energètica, tal com ja s’ha aconseguit en dues ocasions aquest any 2016, amb el rebut de l’aigua, el qual  ha rebaixat el preu de la quota fixa de servei i ha ampliat els ajuts socials per a l’abastiment d’aigua a Viladecavalls.

El Consell avala el Programa d’Actuació Comarcal pel període 2016-2020

De la sessió d’ahir al matí en resultà un informe previ del Programa d’Actuació Comarcal (PAC) que es va posar en marxa, el passat 21 de juliol. El PAC és un full de ruta que defineix les línies d’actuació prioritàries en el període 2016-2020 i que gira entorn a quatre eixos vertebrals: Cohesió i qualitat de vida, Desenvolupament econòmic i social, Medi ambient i sostenibilitat i Eines pel bon govern. El proper pas serà l’aprovació inicial del Pla, prevista per al proper ple del Consell Comarcal.