Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:24 | 13/07/2024

El Consistori posa al servei de la Policia Local un nou vehicle

La Policia local de Viladecavalls disposa des d'aquest dijous d'un nou vehicle per a patrullar el municipi. La incorporació suposarà una millora en la seguretat dels veïns i del treball del cos de policia local.

divendres 20 juny 2014

L’Ajuntament de Viladecavalls posa a l'abast de la Policia Local un Seat Altea XL Ecomotive,  equipat amb tota la tecnologia i dispositius necessaris per a les funcions policials a més de comptar amb una alta eficiència de consum i emissions de CO2 que respecten el medi ambient.

Actualment, els Cos de Policia Local de Viladecavalls compta amb un parc mòbil format per dos cotxes patrulla i un vehicle tot terreny.

-Creiem que la policia és un dels serveis municipals més proper al ciutadà, i pretenem que disposi d’un parc mòbil complet i en bones condicions-

Des del Consistori continuarem treballant per a que la Policia Local disposi dels mitjans humans i materials necessaris per a la realització del seu treball amb màximes garanties i adequant-se a les necessitats de seguretat del nostre municipi.