Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:40 | 15/07/2024

El consistori rep a la junta directiva de l’Associació d’Empreses i Propietaris dels Polígons Industrials de Viladecavalls

Ahir dimarts 29 de setembre al matí, la sala de plens de l’Ajuntament de Viladecavalls va acollir una reunió de la Junta Directiva de l’Associació d’Empreses i Propietaris dels Polígons Industrials de Viladecavalls, la qual agrupa els quatre principals polígons del municipi (Can Trias, Can Mir, Can Mitjans i La Bòbila).

dimecres 30 setembre 2015

La trobada va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada del Regidor de Promoció Econòmica, Jesús Porres i  tècnics de la corporació. Representant l’Associació hi van assistir  Ramón Comelles, president de l’Associació i de l’empresa Circutor, Josep González (TMG Solutions), Ramon Sancliment (Axiomasolucions), Roser Rosines (Icelandseafood) i Susana Soriano (Sonpura). També es va comptar amb presència de Joseba Ruiz, Secretari General Adjunt de la CECOT, la qual dóna suport i assessorament empresarial.

La reunió es va iniciar repassant els principals objectius, necessitats i inquietuds de l’Associació, i com dissenyar un full de ruta per a promoure la millora de la competitivitat i fomentar la cooperació amb empreses del municipi ubicades fora dels polígons. També es van tractar temes de seguretat, mobilitat i conservació de les zones industrials.

L’Alcaldessa Cesca Berenguer, va manifestar durant la sessió “En poc temps Viladecavalls esdevindrà un punt neuràlgic empresarial i hem d’estar preparats per quan arribi aquest moment” per aquest motiu va destacar la necessitat d’ afavorir la competitivitat de les empreses del municipi.

Una vegada més el Consistori posa a la disposició de l’Associació totes les eines de suport disponibles per a impulsar l’activitat econòmica a Viladecavalls