Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:55 | 21/07/2024

El futur equipament municipal d'arts escèniques ja té emplaçament gràcies a l'acord amb el Casal Familiar de Viladecavalls

Després d’un llarg procés de negociacions, el passat dimarts dia 10 de gener de 2023, l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, en representació de l’Ajuntament, i el Sr. Emilio Álvarez, en nom del Casal Familiar de Viladecavalls, van signar davant notari la donació d’una part de l’edifici de l'entitat, situat al carrer Antoni Soler i Hospital 2, davant l’ajuntament.

dimecres 18 gener 2023

L’edifici, que té una part en construcció, disposa d'una superfície de 315 m2 amb destinació d’auditori i sala d’arts escèniques. Aquest espai ofereix moltes possibilitats que l’ajuntament està valorant en l’estudi del projecte que s'està redactant, amb l'objectiu que s'adapti a les necessitats del teixit cultural de Viladecavalls. 

Viladecavalls, com a municipi adherit al pacte d’alcaldes i alcaldesses on entre altres, té el compromís de reduir les emissions de CO2, per aquest motiu es contempla la instal·lació d'un equip fotovoltaic d’autoconsum d’energia elèctrica compartit en la totalitat de la finca, incloent la resta d’instal·lacions del Casal Familiar. Així, es dona continuïtat als objectius, recollits en el PAESC (Pla d’Acció per l’Energia i el Clima), que l'ajuntament està assolint en altres equipaments municipals.