Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:15 | 12/07/2024

El llentiscle és un bé del nostre entorn natural que cal conservar

Els boscos de Viladecavalls tenen una rica presència de plantes, arbres i flors dels quals tots i totes nosaltres en som responsables. Algunes plantes tenen el perill de ser recollides degut a la seva sortida comercial com a ornamentació o per altres usos, com ara el llentiscle.

dimarts 27 abril 2021

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls i la Policia local es vol recordar a la ciutadania que l’explotació forestal il·legal causa danys al medi ambient, crea conflictes amb els propietaris dels terrenys,  deteriora els camins del nostre municipi i, a més a més, comporta sancions.

Sense anar més lluny, agents de la Policia Local de Viladecavalls van requisar una recol·lecció de 200 quilos de llentiscle (Pistacia lentiscus) al Camí del Molinot, el passat 22 d’abril. 

Els autors, davant la presència policial, es van donar a la fugida per la zona boscosa del Molinot per tal d'evitar ser sancionats. La Brigada Municipal es va encarregar de transportar les plantes decomisades a la deixalleria pel correcte tractament d’aquestes.