Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:53 | 15/07/2024

El local social de Can Corbera disposa de plaques fotovoltaiques pel subministrament elèctric

Atenent als compromisos del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses contra el Canvi Climàtic i a l’aprovació del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES), l’empresa SOLIT ENERGIA S.L. ha instal·lat un sistema fotovoltaic per autoconsum al local social de Can Corbera. Plantejat com una prova que es pot fer extensiva a altres equipaments municipals, la instal·lació capta energia per mitjà de plaques solars i la trasllada al circuit elèctric de l’edifici. Les plaques solars permetran un estalvi en el consum energètic del local aproximadament de 500 euros anuals, és a dir, 3.453,3kWh menys a l’any.
Plaques solars al terrat del local social de Can Corbera
Plaques solars al terrat del local social de Can Corbera

divendres 24 maig 2019

Al mateix local també s’ha realitzat una actuació a la fusta exterior de l’edifici. Concretament, es tracta d’aplicar un tractament a la fusta que està a la intempèrie que la fa més resistent i garanteix el seu manteniment i bon estat.

L’Ajuntament de Viladecavalls està compromès a emprendre aquelles accions que siguin necessàries pel foment de les energies sostenibles, la reducció del consum energètic i l’ús de fonts alternatives per lluitar contra el canvi climàtic.