Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:55 | 25/07/2024

El millor bàsquet 3x3 arriba a Viladecavalls

El pròxim 8 de desembre, el pavelló municipal de Viladecavalls acollirà el "3x3 CB Rosella", organitzat per l'Ajuntament de Viladecavalls i el Club de Bàsquet Rosella i que s'integra dins dels 14 Circuits 3x3 de la Federació Catalana de Bàsquet.

dijous 29 novembre 2018

Durant 12 hores continuades -de 9 del matí a 9 del vespre- jugadors locals, nacionals i internacionals, participaran en aquest torneig que se celebrarà a Viladecavalls, gràcies a les gestions realitzades per l'ajuntament i l'èxit del passat circuit 3x3 organitzat pel Club de Bàsquet Rosella. S'espera que aquest esdeveniment compti amb uns 300 participants i assistiran personalitats del món de l'esport com el Seleccionador nacional de 3X3, Jaume Comas i el President de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, entre d'altres.

El 3x3 és una modalitat de bàsquet reduïda que segueix la normativa FIBA en la qual equips formats per 3 jugadors s'enfronten en mitja pista. Els partits tenen una durada de 10 minuts i l'últim minut és a temps parat. Aquesta modalitat esportiva s'inclourà com a esport olímpic en promoció el 2020 i es consolidarà a les olimpíades de 2024.

El "3x3 CB Rosella" és obert a totes les categories, tant masculí com femení i s'afegiran les categories veterans i premini per ampliar les opcions de participar. Per a participar les persones interessades s'han d'inscriure al web 3x3.basquetcatala.cat/viladecavalls2018, els equips han d'estar formats per entre 3 i 4 jugadors o jugadores i el preu d'inscripció és de 40 euros.

Durant la jornada es realitzaran sortejos, concursos i es lliurarà un welcome pack amb la samarreta commemorativa de l'esdeveniment.