Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:48 | 13/07/2024

El nou magatzem de la Deixalleria Municipal estarà operatiu a partir de febrer

La primera fase de les obres de millora de la Deixalleria Municipal, iniciades el passat 23 d'octubre de 2017, es preveu que finalitzin aquest mes de gener i permetran complir les normatives actuals de gestió de residus.

dimarts 16 gener 2018

La Deixalleria Municipal de Viladecavalls, situada al peu del carrer de Joan Lluís Vives, dins el Polígon industrial de Can Trias, va ser construïda l’any 1999. En el decurs dels anys en què la Deixalleria ha estat en servei, s'han aprovat tot un conjunt de normes relatives a la gestió dels residus i requisits tècnics d'aquest tipus d'instal·lació.

És per aquest motiu que l'Ajuntament va procedir a endegar les obres d'adaptació, les quals comporten reformes i modificacions substancials de l’equipament com ara la construcció d'un magatzem de 50 m2 per a emmagatzemar residus especials i RAEEs (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) que necessiten romandre a cobert.

Aquestes obres formen part d'una primera fase de millora de la Deixalleria Municipal i es preveu que finalitzin al llarg d'aquest mes de gener.