Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:41 | 13/07/2024

El nou Pla d'Ocupació de l’Ajuntament de Viladecavalls permetrà la incorporació de dues persones al mercat laboral

dimarts 10 juny 2014

L’Ajuntament de Viladecavalls ha aprovat les Bases del Nou Pla d’Ocupació Municipal per la provisió de dos llocs de treball d’administratiu/va.

Les contractacions estan finançades en el marc de la línia de suport al  “finançament plans locals d’ocupació” que l'Ajuntament va sol•licitar a la Diputació de Barcelona el 2013, i permetrà la incorporació de dues persones pel període d’un any. L’Ajuntament incorporarà dos administratius/ves com a personal laboral eventual.

Les persones beneficiàries han de ser necessàriament aturades, i hauran de passar el sistema de selecció concurs-oposició. 

Aquesta és la segona convocatòria del Pla d’Ocupació Municipal del 2014, després que el passat mes de gener s’incorporessin  tres persones aturades al Servei de Brigada Municipal d’Obres i Serveis. En l’anterior pla, s’han realitzat fins al moment diverses tasques que han servit per millorar el manteniment de l’espai públic, realitzar millores en la senyalització viària, netejar els marges de les carreteres...

Des del Consistori continuarem treballant amb l’objectiu de generar ocupació de qualitat al municipi i millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres veïns.

 Tota la informació es pot consultar a les bases publicades en aquest enllaç.