Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:02 | 24/07/2024

El nou Servei d'Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG) de Terrassa dóna cobertura a Viladecavalls

El Servei d'Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG) de l’Ajuntament de Terrassa donarà servei a aquelles persones, entitats i famílies de Viladecavalls que ho desitgin. L’ampliació de la cobertura del servei neix d’un conveni entre l’Ajuntament de Terrassa i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

divendres 17 maig 2019

L’objectiu del SAI DASIG és el de garantir el dret a la igualtat i a la no-discriminació per motius d'orientació sexual i identitat o expressió de gènere de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i eradicar l'homofòbia, bifòbia i transfòbia. L'equip tècnic compta amb dos educadors socials i una psicòloga que ofereixen atenció especialitzada individual i grupal.

Des d’aquest servei es treballa per ajudar les persones que pateixen, han patit o estan en risc de patir discriminació o violència per identitat o expressió de gènere o per orientació sexual. L’equip del SAI DASIG també ofereix informació i recursos de prevenció i assessorament a professionals, entitats i a tota la ciutadania en general.

 

És necessari demanar cita prèvia i per aquest motiu les vies de contacte amb el SAI DASIG són múltiples:

  • Presencial a l’edifici Glòries de Terrassa (Carretera de Montcada, 596), amb atenció de dilluns a divendres 8.30 a 14.30 hores i dimarts de 15.30 a 18.30 hores.
  • Per telèfon al 93.739.70.00 o bé 93.731.59.82 (extensió 3680).
  • Via WhatsApp al número 651.195.182
  • Per correu electrònic a atencioLGTBIQ@terrassa.cat

 

Per conèixer una mica més de prop tot el què aquest servei ofereix, en aquest enllaç es poden consultar totes les activitats al voltant de la campanya “Terrassa celebra la DASIG”.

A partir d’ara, les persones, entitats i famílies de Viladecavalls que necessitin qualsevol recurs d’acompanyament, suport o informació en relació a la diversitat sexual o de gènere es podran dirigir al SAI DASIG. Amb aquesta acord, Viladecavalls i el Consell Comarcal donen compliment a la Llei 11/2014 per a garantir els drets LGBTI i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.