Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:46 | 25/07/2024

El nucli urbà de Viladecavalls pateix una desena d'actes vandàlics

Quan les reivindicacions d'un col·lectiu malmeten els espais comuns i generen costos econòmics a tot el veïnat, aquestes reivindicacions esdevenen vandalisme.

dimarts 15 maig 2018

En aquest sentit, l'Ajuntament de Viladecavalls condemna els actes vandàlics perpetrats ahir a la nit al municipi, concretament, a l'entrada del nucli urbà des de la B-120, a la plaça de la Vila i voltants, i a l'institut.

D'una banda, més d'una desena de punts del nucli urbà han estat danyats amb grafitis i la col·locació de cartells de les Joventuts d'Esquerra Republicana, en els quals apareix la mateixa simbologia que a les pintades.

Pintades a la plaça de la Vila Enganxina JERC

Pintades de caràcter xenòfob a l'exterior de l'institut

D'altra banda, al mur de l'accés principal a l'IES Viladecavalls i en senyals verticals de trànsit han aparegut pintades amb missatges racistes i simbologia nazi.

Mur institut Senyal vertical

 

En les darreres setmanes, Viladecavalls ha patit una punta d'actes vandàlics a tot el municipi. 

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Viladecavalls volem fer una crida pel respecte dels espais públics i la convivència perquè els veïns i veïnes de la vila puguin continuar gaudint d'uns espais nets, segurs i en millora constant.

Recordem també la possibilitat de comunicar a l'Ajuntament qualsevol proposta reivindicativa per mitjà de la presentació d'una instància genèrica a l'oficina de registre que serà degudament tramitada i traslladada al departament pertinent per analitzar la seva viabilitat.