Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:27 | 21/07/2024

El Patge Martí recull les cartes dels infants de Viladecavalls

El Patge Martí va arribar a Viladecavalls el passat 29 de desembre per recollir les cartes dels nens i nenes del municipi en un campament reial instal·lat en el carrer Antoni Soler i Hospital.

dimarts 02 gener 2018


Enguany, el Patge Martí va aparèixer màgicament de dins un carilló, situat en el carrer Antoni Soler i Hospital que va sorprendre el públic que esperava la seva arribada, més de 300 infants i familiars.


Carilló


Acompanyat dels ambaixadors dels tres Reis Mags d'Orient, el Patge Martí va anar fent passar els nens i nenes a dins del Campament Reial perquè lliuressin les seves cartes plenes de desitjos i il·lusions.

Al llarg de la tarda, els infants van poder participar de tallers infantils mentre esperaven el seu torn així com prendre una xocolata calenta per passar millor el fred, tan pels petits com pels adults.


 Tallers infantils

Recollida de cartes en el Centre Cívic Paco Cano

Demà dimecres 3 de gener, el Patge Martí farà una darrera visita a Viladecavalls per acabar de recollir les cartes dels infants del municipi, de 17.00 a 19.00 hores en el Centre Cívic Paco Cano, abans de tornar amb Ses Majestats i lliurar les cartes recollides

Cavalcada de Reis 2018

No serà fins al pròxim divendres 5 de gener que l'emissari reial tornarà a la vila, aquesta vegada acompanyat dels tan esperats Reis Mags d'Orient, a partir de les 6 de la tarda en el centre de la vila.

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, els hi farà entrega de la clau màgica del poble, a més de la mirra, l’or i l’encens perquè puguin iniciar la cavalcada reial, que recorrerà els carrers del municipi, començant amb el repartiment de regals pel carrer Major, aturant-se a l'església on faran l'adoració al nen Jesús i continuaran pels carrers Sant Martí, Llevant, Font del Capellà, de Dalt, Nou, Pau Claris, Josep Tarradellas, Prat de la Riba i Francesc Macià.