Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:07 | 15/07/2024

El pavelló municipal de Viladecavalls, punt de recollida de la 40a Campanya de Joguines de Creu Roja

En el marc de la 40a campanya de Joguines de Creu Roja Joventut, el pavelló municipal Sebastià Homs de Viladecavalls esdevindrà el proper diumenge un dels punts de recollida de joguines de l’entitat.

dimarts 11 desembre 2018

Les persones que vulguin lliurar joguines per als infants de famílies en situacions especials podran fer-ho de 10.30 a 13.30 hores, a més de gaudir de manera gratuïta de l’exhibició del gimnàs Terrassa Sport Dance Selecta & Shen dragon, empreses col·laboradores d’aquesta causa solidària.

En cas de no poder-se apropar al pavelló municipal aquest diumenge, les persones que vulguin aportar les seves joguines podran adreçar-se a l’oficina bancària del BBVA situada al carrer Antoni Soler i Hospital mentre duri la campanya en horari de 8.30 a 14.15 hores.

Les joguines han de ser noves, educatives, no bèl·liques, no sexistes, que es pugui jugar de manera cooperativa i de consum responsable. Aquests requisits són necessaris per fomentar entre els infants els principis de la imparcialitat, el pacifisme, la igualtat de gènere, la socialització i uns bons hàbits de consum.

Podeu trobar tots els punts de recollida en el següent enllaç: creurojaterrassa.org/joguines