Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:29 | 25/07/2024

El Pavelló Municipal Sebastià Homs aplegarà més de 400 assistents a la 3a Gala de l'Esport de Viladecavalls

La 3a edició de la Gala de l'Esport de Viladecavalls se celebrarà aquest dissabte 13 d'abril, a partir de les 21.00 hores, al Pavelló Municipal Sebastià Homs de Viladecavalls.

divendres 12 abril 2019

L'acte comptarà amb una àmplia representació del món associatiu i esportiu local, així com representants de diverses federacions esportives nacionals. En total, s'espera una assistència de més de 400 persones que presenciaran el lliurament dels reconeixements a l'esport de Viladecavalls.

Durant la gala, conduïda pel reconegut periodista esportiu, Xavier Bonastre, el públic gaudirà d'un sopar a càrrec del Restaurant Ristol de Viladecavalls, així com d'un espectacle de força i equilibri sorprenent.

Enguany, l'acte de lliurament dels reconeixements compta amb la novetat de què la proposta del millor i la millor esportista de Viladecavalls va ser oberta a tota la ciutadania, que va poder presentar candidatures el passat mes de febrer, fent d'aquesta gala un acte participatiu i que dona visibilitat als esportistes no federats, però que per la seva trajectòria esportiva es tinguin en compte a l'hora de lliurar aquests premis.