Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:13 | 25/07/2024

El personal municipal es forma en perspectiva de gènere

El personal tècnic i polític municipal ha finalitzat aquesta setmana la formació “El gènere i les polítiques públiques”, organitzada per l’Oficina de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona.

dijous 10 juny 2021

L’objectiu d’aquesta formació és proporcionar coneixement sobre com introduir la perspectiva de gènere en les diferents fases de les polítiques municipals: diagnosi, planificació, implementació i avaluació, i analitzar els principals instruments per incorporar el gènere a les polítiques municipals.

La tècnica de la Diputació de Barcelona va felicitar l’Ajuntament pel seu compromís en la formació i l’adopció de les polítiques de gènere tant en l’àmbit laboral com en els seveis municipals.

En els darrers sis mesos ja són tres les formacions en les quals han participat els tècnics i les tècniques municipals, i els regidors i les regidores d’aquest consistori, i fa un any que l’Ajuntament treballa per dotar-se dels coneixements i les estratègies per implantar la perspectiva de gènere a la corporació.