Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:41 | 14/07/2024

El Pla d’Informació i Vigilància contra incendis, actiu fins al pròxim 1 de setembre.

Des del passat 17 de juny i fins a l’1 de setembre del 2016, resta activat el PVI que desplega la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Viladecavalls, Consell Comarcal i ADF Viladecavalls.

dijous 07 juliol 2016

El pla de vigilància forma part del programa de suport als municipis en la prevenció dels incendis i té com a principal objectiu evitar-los i limitar-ne els efectes.

Un dispositiu de 31 persones, vuit vehicles per a les rutes de vigilància mòbil i cinc punts fixos de guaita, vetllaran aquest estiu  per la vigilància i prevenció d'incendis forestals a la comarca del Vallès Occidental.

En el cas de Viladecavalls, formem part de la U-73 juntament amb els municipis d'Ullastrell i Rubí. Aquesta unitat disposa d’un vehicle que fa ruta compartida a les principals zones de vigilància i els espais naturals protegits en horari de màxim perill d’incendi forestal; entre les 12:30 i les 19:30 hores.

Aquest any l'Ajuntament assumeix la seva aportació a la despesa de combustible dels vehicles de la campanya del PVI 2016. La vigilància es realitza cada dia de la setmana dins el període establert per a la campanya.