Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:50 | 18/07/2024

El Ple aprova el codi de conducta dels alts càrrecs de l’Ajuntament de Viladecavalls

El passat dijous 25 es va celebrar la sessió plenària corresponent al mes de febrer de 2021, de manera telemàtica, amb l’assistència de tots els regidors i les regidores del consistori.

dimarts 02 març 2021

El Ple va començar amb l’aprovació de l’acta anterior de 28 de gener de 2021 i va continuar amb l’aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs de l’Ajuntament de Viladecavalls. Un punt que va ser aprovat per unanimitat i que pretén establir els principis ètics per guiar l’actuació dels alts càrrecs i les normes de conductes, i determinar els principis de bon govern per fomentar una millor actuació dels ens locals. 

 

El tercer punt va ser l’aprovació de la modificació de la plantilla del personal de la corporació, per tal de cobrir les necessitats de recursos humans actuals, la qual anava relacionat amb el quart punt de modificació de la relació de llocs de treball vigent, les quals van ser aprovades amb els vots a favor del regidor no-adscrit, Carlos Méndez, el PSC, ERC, TJxV i amb l’abstenció de FEM Viladecavalls. 

 

A continuació es va aprovar el Plec de Prescripcions Tècniques i el Plec de Clàusules Administratives Particulars, així com iniciar l’expedient de licitació del contracte major de serveis de neteja dels edificis, dependències, locals i instal·lacions municipals. El cinquè punt es va aprovar per unanimitat. 

 

Tot seguit, es van presentar al Ple dues mocions presentades per ERC i TJxV, en suport a Pablo Hasél i a l’Amnistia, les quals van ser aprovades per majoria absoluta amb els vots d’ERC i TJxVels vots en contra del regidor no-adscrit, Carlos Méndez, i del PSC, i l’abstenció de FEM Viladecavalls.