Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:35 | 15/07/2024

El procés participatiu per a la creació d’un centre de recursos a Viladecavalls avança a bon ritme

Aquest matí, s’ha realitzat una nova reunió de treball en el marc del procés participatiu per a la creació d’un centre de recursos en el municipi, endegat el passat mes de maig.

dijous 20 juliol 2017

Durant la reunió, Monday Happy Monday, empresa encarregada del projecte de comunicació d’aquest procés participatiu, ha presentat els primers indicadors a l’Ajuntament.

Els indicadors s’han extret de les entrevistes als grups d’interès d’aquest projecte, de manera grupal o personalitzades segons les característiques dels entrevistats.

En aquests darrers mesos, s’han entrevistat, de manera personalitzada, a CECOT, PIMEC, SOC, Axioma, Circutor, TMG Solutions, Seafood, ParnoPla, així com els grups polítics locals, a l’IES Viladecavalls i a la Universitat Politècnica de Catalunya. El grup mentor de Viladecavalls, els autònoms i persones aturades del municipi també han estat entrevistes, de manera grupal. Actualment encara resten entrevistes que es realitzaran pròximament.

Amb aquesta reunió d’avui, l’Ajuntament de Viladecavalls fa un nou pas endavant en el procés de detecció i anàlisi de les necessitats que hauria de cobrir aquest centre de recursos en el municipi.