Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:41 | 17/07/2024

El programa PIDCES decora la paret de l’IES Viladecavalls amb una obra dart urbà

Aquest curs 2014-2015 s’ha iniciat a Viladecavalls el projecte PIDCES que porta el Punt d’ Informació Jove a l’institut durant l’hora del pati. A més de facilitar informació, la dinamitzadora del punt jove, organitza a les hores del pati diferents activitats, tallers i xerrades amb els joves que participen del programa PIDCES.

dimecres 18 març 2015

Aquest projecte el lideren de manera activa 16 estudiants que conformen el grup motor per tal d’ajudar i recolzar a l’organització de les activitats que s’han iniciat a l’INS gràcies al programa PIDCES. Aquests alumnes varen ser escollits pels seus propis companys mitjançant un procés de selecció a l’inici de curs.

La primera activitat que s’ha dut a terme després de realitzar votacions entre els alumnes i reunions amb els corresponsals, va ser un concurs de grafitis, i aquest passat mes de Febrer el finalista del concurs escollit pels joves corresponsals, va realitzar el Grafiti a la paret de l’Institut que el propi IES havia facilitat per a tal activitat.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es continuaran desenvolupant actuacions per tal de promoure la informació, la dinamització i la participació dels joves estudiants del municipi.