Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:10 | 21/07/2024

El programa Zona Jove 2018 ja té nous corresponsals

El programa Zona Jove 2018 va escollir els nous corresponsals pel curs 2017-2018 a finals de l'any passat.

divendres 02 febrer 2018

La composició d'aquest grup consta de 19 nois i noies i enguany s'hi ha de sumar els joves que supliran als corresponsals en cas de ser necessari. Molts d'aquests joves acabaren donant-se d'alta a la Coordinadora de Voluntariat d'Entitats Terrassenques per tal de poder col·laborar amb les festivitats de Viladecavalls organitzades per l'ajuntament, com ara la Festa Major, la Fira de Sant Martí o la Cavalcada de Reis.

Zona Jove és el nom del programa que porta el Punt Jove de Viladecavalls a l'institut i va ser escollit en votació popular pels corresponsals del curs passat amb l'objectiu de substituir el de PIDCES, sigles que feien referència a Punt d'Informació i Dinamització dels Centres de Secundària.

Aquest programa juvenil, iniciat el passat curs 2014-2015, apropa el Punt d'Informació Jove de Viladecavalls als alumnes de l'institut, oferint-los informació del seu interès, per mitjà d'una dinamitzadora de l'Ajuntament que coordina, conjuntament amb els corresponsals, concursos de fotografia, tornejos esportius o el concurs Tú si que vales, una de les activitats amb més ganxo entre els joves.

Les activitats esmentades es desenvolupen durant l'hora del pati en el mateix Institut, en els Punts d'Informació Jove del municipi i virtualment, com és el cas del concurs de fotografia del perfil d'Instagram del Punt Jove, primera activitat organitzada amb els nous corresponsals.