Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:16 | 23/07/2024

El proper 14 de desembre Viladecavalls té una cita amb la solidaritat

dissabte 06 desembre 2014

El dissabte 14 de desembre es celebra la Marató de TV3 que enguany tracta de les malalties del cor.

És per aquest motiu que un any més a Viladecavalls s'organitzaran unseguit d'activitats per recaptar diners per a la recerca científica i investigació d’aquestes malalties.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls considerem que és molt important conscienciar, sensibilitzar i implicar a tota la població així com el teixit associatiu del nostre municipi respecte a les malalties a les quals va destinada.

El projecte solidari d’enguany, “Posa-hi el cor” compta una vegada més amb la participació de les entitats del poble, que des de dilluns passat col·laboren venent globus vermells – al preu d’1€ - aquests globus es col·locaran al “Cor Gegant “ que se situarà a la Plaça de la Vila.

Serà el dissabte 13 de desembre quan es realitzarà tot un espectacle de música, cançons, acudits i moltes sorpreses més a partir de les 17h. Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

Viladecavalls es defineix pel seu esperit solidari, i és un municipi en què les persones i les associacions que les agrupen estan sempre a l’alçada de les circumstàncies. Des del Consistori us encoratgem a participar un any més de la “Festa Solidària” de La Marató.