Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:29 | 16/07/2024

El pròxim 12 de desembre Viladecavalls té una nova cita amb la solidaritat

El diumenge 13 de desembre se celebra la Marató de TV3 que enguany tracta de les malalties metabòliques com ara la diabetis, l’obesitat o l’hipertiroïdisme entre d’altres.

dissabte 05 desembre 2015

És per aquest motiu que un any més a Viladecavalls s'organitzaran un seguit d'activitats amb la voluntat de recaptar diners per a la recerca científica  i així  conèixer millor les causes d'aquestes patologies

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls considerem que és molt important conscienciar, sensibilitzar i implicar  a tota la  població així com el teixit associatiu del nostre municipi respecte a les malalties a les quals va destinada.

El projecte solidari d’enguany, “Viladecavalls un poble saludable”  compta un any més amb la implicació de les entitats del poble, que ja treballen en la confecció i venda dels “aliments” que  es  col·locaran a la Gran Piràmide Alimentària que se situarà a la plaça de la Vila.

Serà dissabte 12 de desembre quan es realitzarà l’acte central de La Marató a Viladecavalls amb una programació especialment pensada per a l’ocasió que inclou entre d’altres un espectacle de música amb el Grup D19, Concert de cançons populars, i una espectacular exhibició de la nostra Campiona del Món de Trial Bici i Campiona d’Espanya de Trial Carla Caballé.

Des del Consistori us encoratgem a què participeu un any més de la “Festa Solidària” de La Marató. Gaudiu de la programació, participeu de cadascun dels actes i sobretot realitzeu les vostres aportacions per a contribuir a la cita anual de la Marató.