Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:49 | 15/07/2024

El Punt Jove de Viladecavalls visita la Fira Connecta't a l’FP

L’Ajuntament de Viladecavalls, a través del Punt d’Informació Jove, va organitzar una sortida a la 6a Fira Connecta’t a l’FP de Sabadell, en la qual hi van participar un grup de joves del municipi que es van poder orientar i assessorar tant en la tria d’estudis postobligatoris com en la millora de la seva carrera professional.

dilluns 04 abril 2022

Durant la visita van participar a l'Escape Truck, activitat dinamitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, on van poder posar en pràctica les seves habilitats per treballar en grup i alhora posar en valor les seves competències transversals. També, van poder demanar una assessoria als Punts d'Orientació Personalitzada (POP), on una persona les va orientar sobre tots els dubtes i qüestions que van traslladar sobre el seu itinerari formatiu i professional. 

Una de les altres activitats en què van participar va ser "A la indústria, on son les dones?" que, a través del joc, es va posar èmfasi a la situació actual de la representació de les dones a la indústria de Catalunya. 

Finalment, es van apropar als stands d'instituts i centres que imparteixen FP per aclarir i resoldre els seus dubtes.