Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:27 | 25/07/2024

El Regidor Francisco Vega i Aragón renúncia al seu càrrec

divendres 17 octubre 2014

Francisco Vega i Aragón, cap de llista de Plataforma Viladecavalls Actiu (PVA), ha anunciat avui divendres 17 d’octubre en roda de premsa, la seva renúncia al càrrec de Regidor de l'Ajuntament de Viladecavalls.

Vega, ha subratllat que finalitza la seva etapa com a regidor per motius personals i que inicia una nova etapa professional que li impedeix atendre les àrees de responsabilitat que té encomanades, i per aquest motiu creu que es el moment de prendre aquesta decisió.

Francisco Vega ha estat tinent d’alcalde i regidor durant diverses legislatures municipals. “He vivido grandes y muy importantes momentos, participando de la inauguración de importantes infraestructuras para el pueblo de Viladecavalls. También he pasado por una moción de censura que en su momento pensaba  y a dia de hoy mantengo que  realmente era necesaria porqué el gobierno que había, llevaba a este pueblo a la ruina”. El encara Segon  Tinent d’alcadia ha tingut paraules de record per els desapareguts Sebastià Homs i Paco Cano. “He sufrido la pérdida de un compañero y alcalde, así como he padecido una familia rota por el asesinato de un concejal, los cuales siempre llevo en la memoria”.

Finalment Vega ha  volgut remarcar i agrair el recolzament i tasca dels seus companys d’equip i ha presentat el seu relleu Pedro Nogués. “El partido le seguirá apoyando, los compañeros de equipo de gobierno, los conozco y sé que le ayudaran, además los vecinos del pueblo se alegraran cuando se haga oficial”.

 

Tot i la renúncia de Vega, continua ferm el pacte de govern  liderat per Cesca Berenguer, mantenint la coalició de set regidors. El relleu es durà a terme en el propers plens.