Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:33 | 22/07/2024

El regidor no adscrit Sr. Carlos Mendez s’incorpora a l’Equip de Govern format per JuntsxViladecavalls i Partit Socialista

La fragmentació sorgida de les eleccions del 26 de maig de 2019 indica un missatge clar de diàleg de totes les forces polítiques, però alhora cal assegurar una governabilitat que afronti amb garanties els reptes que el nostre municipi té plantejats.

dimecres 31 juliol 2019

Per això, Viladecavalls necessita que els diferents grups polítics realitzin un exercici de responsabilitat en la coparticipació en la presa de decisions que afecten al municipi i a la ciutadania.

Hem de tenir la capacitat i  el coratge per poder aconseguir que els nostres objectius per molt que siguem de grups polítics diferents puguem tirar-los endavant. En el nostre cas l’objectiu  és  clar  i  meridià:  Treballar  per  aconseguir  que el municipi de Viladecavalls millori dia a dia.

En les diferents converses i reunions que s’han mantingut entre el grup de Treballem Junts  per  Viladecavalls, el Partit Socialista i el Regidor no adscrit Carlos Méndez s’ha trobat la receptivitat mútua, responsable i necessària per fer viable l’objectiu comú de treballar per aconseguir que el municipi de Viladecavalls millori dia a dia. Aquest fet i amb la voluntat de poder treballar pel municipi de Viladecavalls el Regidor Carlos Méndez ha efectuat  la  seva  renuncia al grup de Ciutadans i per tant formarà part de l’equip de Govern com a Regidor no adscrit.

De comú acord entre el Regidor Sr. Carlos Méndez i tots els Regidors que conformen l’actual equip de govern, el Sr. Carlos Méndez assumirà les següents responsabilitats en el nou govern municipal:

La Regidoria de Manteniment urbà i via pública, que portarà conjuntament amb el Regidor Pedro Nogués, del Grup Treballem junts per Viladecavalls i la Regidoria de Comerç i Mercats, en aquest cas conjuntament amb el Regidor Jesús Porres.