Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:23 | 24/07/2024

El Reis d’Orient tornen a Viladecavalls

La canalla està convidada a rebre a Ses Majestats amb els fanalets que poden confeccionar aquests dies

dimecres 03 gener 2024

El pròxim divendres, 5 de gener, els Reis d’Orient tornaran a visitar el nostre municipi per portar regals i il·lusió a tota la ciutadania. Un cop més, el nostre poble rebrà a Ses Majestats amb la tradicional caval­cada, que arrencarà a les 18 hores des de l’església amb la sortida de Melcior, Gaspar i Baltasar en direcció a la Casa de la Vila. Un cop al consistori, seran rebuts per l’alcaldessa, Cesca Berenguer, i per la resta de membres del consistori, i es dirigiran a la ciutadania des del balcó per a prosseguir després el seu camí. Enguany, la cavalcada recupera el traçat que es va realitzar l’any 2020 —l’última cavalcada abans de les restricci­ons derivades de la pandèmia—. Podeu consultar el recorregut en aquesta mateixa pàgina.

Els fanalets

Un cop més, la patgessa Martina convida a la canalla vilacavallenca a rebre Ses Majestats amb els fanalets que ells/es mateixes/os poden confeccionar aquests dies. Per a crear-ne un, només cal descarregar el model del web municipal i seguir les instruccions que hi trobareu.

Can Trias

El nucli de Can Trias acollirà, també el dia 5, una cavalcada organitzada per l’associ­ació veïnal d’aquesta zona amb la col·laboració del consistori. A les 17.30 hores es farà el pregó a les instal·lacions de la UD Can Trias, indret des d’on sortiran Melcior, Gaspar i Baltasar, a partir de les 18 hores, en una passejada que s’allargarà fins a les 20 hores.

Galeria d'Imatges

Plànol Reis FB i TW + Story Instagram.png