Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:03 | 23/07/2024

El servei de correus a Viladecavalls amplia el seu horari d’atenció

dissabte 22 novembre 2014

Atenent les necessitats dels veïns i veïnes del municipi, el passat 13 de març de 2014 l’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer i el Regidor de Comunicacions i noves tecnologies Josep Faure es van reunir amb els representants de Correus Roser Llerena, Diego Palma Corredor, Ignacio Pereira Gómez i Joan Sánchez per tal de sol•licitar una ampliació de l’horari d’atenció al públic de l’oficina de correus, i així posar fi a un problema que arrossegava el municipi des de fa anys.

Mesos més tard i gràcies als esforços i temps invertit, el poble es veu recompensat per aquesta gestió: Des del passat dia 10 de novembre l’oficina de correus a Viladecavalls ha ampliat el seu horari d’atenció als clients en 5 hores setmanals. Des d’ara, restarà oberta al públic de 8:30 a 12:30 hores, de dilluns a divendres, i de 9:30 a 12:30 hores els dissabtes. 

En aquest horari, els clients trobaran, els serveis postals bàsics com ara la carta, certificat, paquet postal, venda de franqueig... 

L'ampliació d'horaris s'emmarca en la millora de l'accessibilitat dels serveis postals als ciutadans del municipi. Des del Consistori s’ha treballat amb diligència sota l’objectiu final de facilitar les gestions a aquelles persones que tenen més dificultats per anar a l'oficina del servei de correus.