Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:40 | 23/07/2024

El servei de deixalleria de Viladecavalls tancat temporalment com a mesura front al coronavirus COVID-19

Seguint les mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament de Viladecavalls davant el contagi del Coronavirus COVID-19 us informem que la deixalleria romandrà tancada fins a nou avís.

dimecres 18 març 2020

Queda suspès el servei de deixalleria mòbil de recollida concertada porta a porta de residus voluminosos (mobles, electrodomèstics, etc.) i residus verds (poda). 

A partir d'avui, 18 de març 2020, no es podran concertar més recollides porta a porta fins a la regularització de la situació. 

Es mantenen els serveis bàsics de recollida de residus municipals, així com, els serveis que ja estaven previstos sol·licitats per aquesta setmana que es faran tal com es va acordar. Es passarà per cada domicili concertat però s’hauran d’extremar les mesures de prevenció amb mascaretes, guants i mantenint la distància de seguretat. 

Des del Consistori es fa una crida a la responsabilitat i a la sensibilització davant aquesta situació d’alarma i es demana la col·laboració a la ciutadania per contribuir en la màxima reducció de residus, així com, guardar a casa els residus que han d'anar a la deixalleria, fins que es normalitzi la situació per tal de no dipositar-los en els contenidors del carrer, ja que són residus que poden provocar problemes a les plantes de tractament i a la contaminació ambiental. 

Des de l’Ajuntament es prega que la ciutadania sigui solidària per evitar el risc de contagi tant del personal com de la població. 

L’Ajuntament de Viladecavalls a pres les mesures de prevenció adoptades a raó del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19 i atenent a les recomanacions de l'Agència de Residus de Catalunya.